Opzoek naar een gebogen trapleuning met dubbele bocht? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan trapleuningen. Deze trapleuning is verkrijgbaar in diverse houtsoorten. De gebogen trapleuning zorgt ervoor dat dit schitterend meevormt met jouw trap. Alle trapleuningen worden hier op maat gemaakt. Zo zorg je ervoor dat deze past in jouw trappenhuis!

Wij hebben onze eigen vakman die speciaal voor jou de leuning naar wens voorbereid. Zo ben je er altijd van verzekerd top kwaliteit te ontvangen.

Deze trapleuning past goed bij een dubbelkwart trap. De vorm van de trapleuning beweegt mee bij met de onder en bovenste kwartslag van de trap.  Dit geld ook voor de halfslag trap. De dubbele bocht in deze trapleuning voorziet je trap met een uitstekend meevormend figuur.

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Stijlvolle uitstraling

Een gebogen trapleuning geeft een stijlvolle uitstraling aan jouw trappenhuis. Met deze meevormende leuning begeef je jezelf in een geheel nieuwe omgeving.

 

Behandeling trapleuning

Voor de beschikbare trapleuningen worden er behandelingen aangeboden bij het maken van de bestelling. Zo wordt de gekozen gebogen trapeuning met dubbele bocht  naar wens voorbereid. Er bestaan diverse behandelingen. Zo kan je kiezen uit:

 

  • 1x blank gelakt: Met deze optie wordt de leuning 1 maal gelakt. Dit zorgt voor een beschermlaag op de trapleuning. Deze beschermlaag biedt bescherming tegen vuil en handvetten. Voor een optimale bescherming wordt de optie 2x blank gelakt aangeraden.

 

  • 2x blank gelakt: Ook deze optie biedt een beschermlaag aan je trapleuning. De trapleuning wordt zo 2 maal gelakt. Dit zorgt voor een extra beschermlaag op je trapleuning. Deze optie wordt het meest aangeraden. Je trapleuning blijft zo in zijn beste staat.

 

  • Onbehandeld: Er kan ook gekozen worden om de trapleuning onbehandeld te laten. Echter wordt aangeraden voor een behandeling te zorgen. Als de trapleuning onbehandeld wordt gelaten zorgt dit ervoor dat er geen beschermlaag op zit. Je wordt dan ook zeker aangeraden thuis nog deze behandeling aan te brengen.

 

Leuninghouders

Bij het voorbereiden van de bestelling wordt er van de consument gevraagd welke leuninghouder meegeleverd mag worden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan leuninghouders aan waar uit gekozen kan worden.