Gebogen trapleuning

Als je opzoek bent naar een mooie gebogen trapleuning zit je hier goed. Ons assortiment bevat diverse gebogen trapleuningen om aan jouw behoeftes te voldoen.  Een gebogen trapleuning heeft een stijlvolle uitstraling die veel grip biedt. De vorm van de leuning loopt netjes mee met de trap waardoor de gehele gebogen trapleuning uitblinkt in je trappenhuis. De verschillende houtsoorten die hier verkrijgbaar zijn worden allemaal bewerkt door onze eigen vakman. Onze vakman zorgt vervolgens dat het door jouw gekozen product, met veel zorg geproduceerd wordt. Hierbij verzekeren wij A kwaliteit trapleuningen.

Show sidebar

Gebogen trapleuning met dubbele bocht (4)

Gebogen leuning met enkele bocht (4)

Behandeling trapleuning

Voor de beschikbare trapleuningen worden er behandelingen aangeboden bij het maken van de bestelling. Zo wordt de gekozen sleutelgat profiel leuning naar wens voorbereid. Er bestaan diverse behandelingen. Zo kan je kiezen uit:

 

  • 1x blank gelakt: Met deze optie wordt de leuning 1 maal gelakt. Dit zorgt voor een beschermlaag op de trapleuning. Deze beschermlaag biedt bescherming tegen vuil en handvetten. Voor een optimale bescherming wordt de optie 2x blank gelakt aangeraden.

 

  • 2x blank gelakt: Ook deze optie biedt een beschermlaag aan je trapleuning. De trapleuning wordt zo 2 maal gelakt. Dit zorgt voor een extra beschermlaag op je trapleuning. Deze optie wordt het meest aangeraden. Je trapleuning blijft zo in zijn beste staat.

 

  • Onbehandeld: Er kan ook gekozen worden om de trapleuning onbehandeld te laten. Echter wordt aangeraden voor een behandeling te zorgen. Als de trapleuning onbehandeld wordt gelaten zorgt dit ervoor dat er geen beschermlaag op zit. Je wordt dan ook zeker aangeraden thuis nog deze behandeling aan te brengen.

 

Leuninghouders

Bij het voorbereiden van de bestelling wordt er van de consument gevraagd welke leuninghouder meegeleverd mag worden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan leuninghouders aan waar uit gekozen kan worden.