Houten trapleuning

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan houten trapleuningen. Al onze trapleuningen worden voor jou op maat gemaakt, zodat je altijd een passende trapleuning hebt en deze niet meer zelf hoeft in te korten. De verschillende houtsoorten zorgen ervoor dat er altijd een leuning is die in jouw trappenhuis past. Bij het bestellen van de houten trapleuning zijn er ook diverse leuninghouders verkrijgbaar. Deze zijn ook verkrijgbaar in meerdere modellen.

Een trapleuning hout past bij elk soort trappenhuis. De kleuren verschillen van donker naar licht afhankelijk van het uitgekozen houtsoort. We hebben een eigen gespecialiseerde vakman die klaarstaat om het door jouw gekozen product samen te stellen. Dit wordt gedaan met A kwaliteit hout.

Show sidebar

Ronde trapleuning 38 MM (6)

Ronde leuning 50 MM (5)

Sleutelgat profiel leuning 56x67 MM (6)

Vierkante trapleuning (6)

Klassieke leuningen (7)

Behandeling trapleuning

Voor de beschikbare trapleuningen worden er behandelingen aangeboden bij het maken van de bestelling. Zo wordt de gekozen houten leuning naar wens voorbereid. Er bestaan diverse behandelingen. Zo kan je kiezen uit:

  • 1x blank gelakt: Met deze optie wordt de leuning 1 maal gelakt. Dit zorgt voor een beschermlaag op de trapleuning. Deze beschermlaag biedt bescherming tegen vuil en handvetten. Voor een optimale bescherming wordt de optie 2x blank gelakt aangeraden.

 

  • 2x blank gelakt: Ook deze optie biedt een beschermlaag aan je trapleuning. De trapleuning wordt zo 2 maal gelakt. Dit zorgt voor een extra beschermlaag op je trapleuning. Deze optie wordt het meest aangeraden. Je trapleuning blijft zo in zijn beste staat.

 

  • Onbehandeld: Er kan ook gekozen worden om de trapleuning onbehandeld te laten. Echter wordt aangeraden voor een behandeling te zorgen. Als de trapleuning onbehandeld wordt gelaten zorgt dit ervoor dat er geen beschermlaag op zit. Je wordt dan ook zeker aangeraden thuis nog deze behandeling aan te brengen.

 

Leuninghouders

Bij het voorbereiden van de bestelling wordt er van de consument gevraagd welke leuninghouder meegeleverd mag worden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan leuninghouders aan waar uit gekozen kan worden.

 

Trapleuning hout op maat

Alle trapleuningen worden bij Livebo op maat gemaakt. De uitgekozen trapleuning hout wordt met een instelbare lengte tot 600cm door onze vakman voorbereid.