Houten trapleuningen

Wij bieden een uitgebreid assortiment van houten trapleuningen. Onze leuningen worden altijd op maat geproduceerd om aan de wensen van de consument te voldoen. De verschillende houtsoorten zorgen ervoor dat er altijd een leuning is die in jouw trappenhuis past. Bij het bestellen van de trapleuning zijn er ook diverse leuninghouders verkrijgbaar. Deze zijn ook verkrijgbaar in meerdere modellen.

Een houten trapleuning past bij elk soort trappenhuis. De kleuren verschillen van donker naar licht afhankelijk van het uitgekozen houtsoort. We hebben een eigen gespecialiseerde vakman die klaarstaat om het door jouw gekozen product samen te stellen. Dit wordt gedaan met A kwaliteit hout.

Show sidebar

Ronde leuning 50 MM (6)

Sleutelgatprofiel leuning 52x65 MM (6)

Ronde trapleuning 40 MM (8)

Vierkante trapleuning (7)

Sleutelgat profiel leuning 40x60 MM (7)

Rechthoekige trapleuning (7)

Klassieke leuningen (7)

Leuning Ovaal 45x75 MM (7)

Behandeling trapleuning

Voor de beschikbare trapleuningen worden er behandelingen aangeboden bij het maken van de bestelling. Zo wordt de gekozen houten leuning naar wens voorbereid. Er bestaan diverse behandelingen. Zo kan je kiezen uit:

  • 3x blank gelakt: Met deze optie wordt de leuning 3 maal gelakt. Dit zorgt voor een beschermlaag op de trapleuning. Het beschermlaag dient ervoor te zorgen dat het beschermd blijft tegen vocht waardoor de leuning een lange tijd in goede conditie blijft.

 

  • blank geolied: Ook deze optie biedt een beschermlaag aan je trapleuning. De olie zorgt voor een donkere tint en minder glans. Zo blijft deze optie ook een mogelijkheid voor de mensen die een donkere tint willen aanbrengen. Eenmaal blank geolied zorgt er wel voor dat je er niet meer blank overheen kan lakken.

 

  • Onbehandeld: Er kan ook gekozen worden om de trapleuning onbehandeld te laten. Echter wordt aangeraden voor een behandeling te zorgen. Als de trapleuning onbehandeld wordt gelaten zorgt dit ervoor dat er geen beschermlaag op zit. Je wordt dan ook zeker aangeraden thuis nog deze behandeling aan te brengen.

 

Leuninghouders

Bij het voorbereiden van de bestelling wordt er van de consument gevraagd welke leuninghouder meegeleverd mag worden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan leuninghouders aan waar uit gekozen kan worden.