Trapleuning rond 50 MM

Opzoek naar een trapleuning rond 50 MM? Al onze trapleuningen worden op maat gemaakt. Hierdoor zorgen wij ervoor dat er altijd een trapleuning te bestellen is die past in jouw trappenhuis. Deze ronde trapleuning is voorzien van een fijn afgewerkte kop. Dit bied een nette uitstraling aan die uitblinkt in je trappenhuis. Deze trapleuning biedt een stevig maar toch comfortabele grip bij het belopen van de trap.

Onze persoonlijke vakman zorgt ervoor dat de uitgekozen trapleuning voorzien is van de juist eisen. Vervolgens wordt dit in onze fabriek geproduceerd. Bij het bestellen van de trapleuning zijn er ook leuninghouders verkrijgbaar.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Nette uitstraling

Een trapleuning rond blinkt uit in je trappenhuis. De fijn afgewerkte kop veranderd je gang in een geheel nieuwe omgeving. Deze nette trapleuning wordt speciaal door onze eigen vakman geproduceerd.

Behandeling trapleuning

Voor de beschikbare trapleuningen worden er behandelingen aangeboden bij het maken van de bestelling. Zo wordt de gekozen trapleuning rond naar wens voorbereid. Er bestaan diverse behandelingen. Zo kan je kiezen uit:

 

  • 1x blank gelakt: Met deze optie wordt de leuning 1 maal gelakt. Dit zorgt voor een beschermlaag op de trapleuning. Deze beschermlaag biedt bescherming tegen vuil en handvetten. Voor een optimale bescherming wordt de optie 2x blank gelakt aangeraden.

 

  • 2x blank gelakt: Ook deze optie biedt een beschermlaag aan je trapleuning. De trapleuning wordt zo 2 maal gelakt. Dit zorgt voor een extra beschermlaag op je trapleuning. Deze optie wordt het meest aangeraden. Je trapleuning blijft zo in zijn beste staat.

 

  • Onbehandeld: Er kan ook gekozen worden om de trapleuning onbehandeld te laten. Echter wordt aangeraden voor een behandeling te zorgen. Als de trapleuning onbehandeld wordt gelaten zorgt dit ervoor dat er geen beschermlaag op zit. Je wordt dan ook zeker aangeraden thuis nog deze behandeling aan te brengen.

 

Leuninghouders

Bij het voorbereiden van de bestelling wordt er van de consument gevraagd welke leuninghouder meegeleverd mag worden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan leuninghouders aan waar uit gekozen kan worden.