Ovalen trapleuning

Ben je opzoek naar een ovalen trapleuning? Dan ben je bij livebo.nl op de juiste plaats. Deze trapleuning is in verschillende soorten hout verkrijgbaar. Zo zijn de best verkochte leuningen gemaakt van beukenhout of eikenhout. Na het bestellen van de leuning, wordt het product door onze vakman voorbereid.

Toont alle 7 resultaten

Show sidebar

Strakke uitstraling

Met de ovalen trapleuning wordt er voor een strakke uitstraling gezorgd voor niet alleen je trap, maar ook je gang. Het ontwerp is gangbaar met de stijlen van authentieke maar ook moderne woningen. Je kunt de trapleuning ook gebruiken als onder of boven regel voor hekwerk op de verdiepingsvloer.

Behandeling trapleuning

Er worden diverse opties voor de behandelingen aangegeven bij het bestellen van dit product. Het wordt aangeraden een behandeling uit te kiezen, omdat meerdere voordelen brengt aan de uitgekozen trapleuning. Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De aangeboden behandelingen worden hieronder duidelijk beschreven.

 

  • 1x blank gelakt: Met deze optie wordt de leuning 1 maal gelakt. Dit zorgt voor een beschermlaag op de trapleuning. Deze beschermlaag biedt bescherming tegen vuil en handvetten. Voor een optimale bescherming wordt de optie 2x blank gelakt aangeraden.

 

  • 2x blank gelakt: Ook deze optie biedt een beschermlaag aan je trapleuning. De trapleuning wordt zo 2 maal gelakt. Dit zorgt voor een extra beschermlaag op je trapleuning. Deze optie wordt het meest aangeraden. Je trapleuning blijft zo in zijn beste staat.

 

  • Onbehandeld: Er kan ook gekozen worden om de trapleuning onbehandeld te laten. Echter wordt aangeraden voor een behandeling te zorgen. Als de trapleuning onbehandeld wordt gelaten zorgt dit ervoor dat er geen beschermlaag op zit. Je wordt dan ook zeker aangeraden thuis nog deze behandeling aan te brengen.

 

Alle leuningen op maat gemaakt

Alle beschikbare leuningen worden op maat gemaakt. Bij het bestellen wordt er vereist een lengte in te vullen zodat onze vakman weet waarmee hij aan de slag kan.

 

Leuninghouders

Bij het voorbereiden van de bestelling wordt er van de consument gevraagd welke leuninghouder meegeleverd mag worden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan leuninghouders aan waar uit gekozen kan worden.