Ronde trapleuning

Op zoek naar een ronde trapleuning? Wij leveren en produceren uw ronde trapleuning op maat. Al deze leuningen worden netjes met afgeronde koppen geleverd zodat je verzekerd bent van een strak eindresultaat. Je maakt de trapleuning af door er leuninghouders bij te bestellen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten aluminium of RVS leuninghouders.

Een ronde trapleuning maakt jou trap echt af. Naast het fraaie design, is het natuurlijk ook een stuk veiliger om je vast te kunnen houden tijdens het belopen van de trap. Daarnaast is het voor oudere mensen de perfecte leuning, doordat je gemakkelijk je hele hand om deze leuning heen pakt.

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Houtsoorten trapleuning

Onze ronde trapleuningen zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten. De meest verkochte houtsoort hiervan is beuken, daarna volgen eiken en mahonie. Dit zijn zeer gangbare houtsoorten, welke zeer stevig en vormvast zijn.

De houtsoorten zoals jatoba en wengé zijn echte exotische houtsoorten. Deze zijn ook zeer goed te combineren met een vuren trap, maar indien je een trap hebt van dezelfde houtsoort als de leuningen kun je deze uiteraard ook goed combineren.

Maatwerk ronde leuning

Wij frezen al onze ronde leuningen op maat. Doordat wij geen voorraad hebben, kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Hierdoor trekt de leuning niet krom tijdens het liggen op voorraad. Na uw bestelling maken wij uw order klaar voor productie en gaan we de leuning frezen.

Behandelingen trapleuning

De ronde trapleuningen zijn beschikbaar met verschillende behandelingen. Hieronder vindt je een klein overzicht met de beschikbare behandelingen:

  • Onbehandeld: Indien je kiest voor onbehandeld, voorzien wij de leuning niet van een behandeling. Je kiest er dan voor om dit zelf te doen. Het is dan mogelijk om de leuning in dezelfde behandeling te zetten als jouw trap.
  • 2 keer blank gelakt: Hierbij zorgen we dat de leuning compleet afgelakt bij jou aan komt en je deze zo kunt monteren. De kleur van de trapleuning wordt door de blanke behandeling iets donkerder, maar je blijft het hout zelf zien.
  • 3 keer natuurmatte lak: Deze behandeling is alleen bij eiken beschikbaar. De behandeling geeft een wat mattere kleur aan de leuning.