Sleutelgat profiel leuning

Zoekend naar een mooie sleutelgat profiel leuning voor jouw trap? Deze authentieke leuningen passen dan zeker bij jou! Wij bieden diverse soorten houten aan voor de sleutelgat profiel leuning. Zo zorgen wij ervoor dat je trap voorziet wordt naar je wensen. De hieronder gelijste leuningen worden na bestelling op maat gemaakt. Zo ben je er zeker van dat er met aandacht naar de leuning door onze vakman wordt gekeken.

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Authentieke uitstraling

Een sleutelgatprofiel leuning geeft een authentieke uitstraling aan de hele gang. Naast de uitstraling is er een uitgebreid assortiment aan hout beschikbaar. Hierdoor is het haast onmogelijk dat er een leuning aan jouw wensen ontbreekt.

Behandeling trapleuning

Voor de beschikbare trapleuningen worden er behandelingen aangeboden bij het maken van de bestelling. Zo wordt de gekozen sleutelgat profiel leuning naar wens voorbereid. Er bestaan diverse behandelingen. Zo kan je kiezen uit:

  • 1x blank gelakt: Met deze optie wordt de leuning 1 maal gelakt. Dit zorgt voor een beschermlaag op de trapleuning. Deze beschermlaag biedt bescherming tegen vuil en handvetten. Voor een optimale bescherming wordt de optie 2x blank gelakt aangeraden.

 

  • 2x blank gelakt: Ook deze optie biedt een beschermlaag aan je trapleuning. De trapleuning wordt zo 2 maal gelakt. Dit zorgt voor een extra beschermlaag op je trapleuning. Deze optie wordt het meest aangeraden. Je trapleuning blijft zo in zijn beste staat.

 

  • Onbehandeld: Er kan ook gekozen worden om de trapleuning onbehandeld te laten. Echter wordt aangeraden voor een behandeling te zorgen. Als de trapleuning onbehandeld wordt gelaten zorgt dit ervoor dat er geen beschermlaag op zit. Je wordt dan ook zeker aangeraden thuis nog deze behandeling aan te brengen.

 

Leuninghouders

Bij het voorbereiden van de bestelling wordt er van de consument gevraagd welke leuninghouder meegeleverd mag worden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan leuninghouders aan waar uit gekozen kan worden.