Trapleuning gegrond op kleur

Opzoek naar een trapleuning gegrond op kleur? Al onze trapleuningen worden op maat voorbereid door onze eigen vakman. Zo is er keuze uit een groot assortiment aan houtsoorten met diverse leuninghouders.

Een trapleuning gegrond op kleur eist zeer weinig behandelingen. Je dient ze zelf nog 1 keer te voorzien van een dekkende lak. Deze lak geeft kleur en biedt de trapleuning een beschermende laag tegen krassen en vuil.

Wij bieden gegronde trapleuningen aan in diverse kleuren. Zo stellen wij wit, grijs en zwarte trapleuningen allemaal op maat beschikbaar.

Show sidebar

Grijze trapleuning (6)

Trapleuning wit (7)

Trapleuning zwart (6)

Behandeling trapleuning

Een gegronde trapleuning op kleur hoef je alleen nog maar zelf één maal af te schilderen. Deze trapleuning is vooraf gegrond door onze eigen vakman. Het lak dient als beschermlaag tegen stof, krassen en vuil. Zo houd je je trap in top conditie!

 

Trapleuning zwart

Onder de gegronde trapleuningen valt onze trapleuning zwart. Dit is een gegronde trapleuning die behandelt wordt met de kleur zwart. Wij zorgen ervoor dat de trapleuning in een goede laag grondverf zit zodat jij hem alleen nog hoeft af te schilderen.

Trapleuning wit

Wij bieden deze unieke witte trapleuningen aan in diverse modellen. Deze trapleuning wordt vervolgens door onze vakman geproduceerd. Er is keuze uit een groot assortiment aan witte trapleuningen. Zo verzekeren wij een product dat voldoet aan jouw wensen.

Trapleuning grijs

De grijze trapleuning bevat diverse modellen trapleuningen die allen op maat worden geleverd. Onze persoonlijke vakman zorgt ervoor dat de trapleuning naar jouw wensen wordt voorbereid. Met een uitgebreid assortiment aan leuninghouders maken wij jouw trapleuning compleet.