Trapleuning gelakt op kleur

Opzoek naar een trapleuning gelakt op kleur? Al onze trapleuningen worden op maat voorbereid door onze eigen vakman. Zo is er keuze uit een groot assortiment aan houtsoorten met diverse leuninghouders.

Een trapleuning gelakt op kleur eist geen verder behandeling. Deze zijn vooraf gelakt door onze vakman. Deze lak geeft kleur en biedt de trapleuning een beschermende laag tegen krassen en vuil.

Show sidebar

Grijze trapleuning (7)

Trapleuning wit (7)

Trapleuning zwart (6)

Behandeling trapleuning

Voor een gelakte trapleuning op kleur zijn geen behandelingen meer beschikbaar. Deze trapleuning is vooraf gelakt door onze eigen vakman. Het lak dient als beschermlaag tegen stof, krassen en vuil. Zo houd je je trap in top conditie!

 

Trapleuning zwart

Onder de gelakte trapleuningen valt onze trapleuning zwart. Dit is een afgelakte trapleuning die behandelt wordt met de kleur gitzwart (RAL 9005). Wij bereiden alle zwarte trapleuningen op maat voor onze consument.

Trapleuning wit

Wij bieden deze unieke witte trapleuningen aan in diverse modellen. Deze trapleuning wordt vervolgens door onze vakman geproduceerd. Er is keuze uit een groot assortiment aan witte trapleuningen. Zo verzekeren wij een product dat voldoet aan jouw wensen.