Trapleuning klassiek

Opzoek naar een trapleuning klassiek? Deze trapleuning is voorzien van een stevig maar comfortabele grip bij het belopen van de trap. Met authentieke interieur past deze trapleuning het best. Al onze trapleuningen worden op maat gemaakt door onze eigen vakman. Bij het bestellen van deze trapleuning heb je keuze uit diverse houtsoorten met een uitgebreid assortiment aan leverbare leuninghouders.

Toont alle 7 resultaten

Show sidebar

Authentieke uitstraling

Een klassieke trapleuning biedt een authentieke uitstraling aan je trappenhuis. Hierdoor past het geweldig bij het bruin hedendaagse interieur of juist authentieke interieur.

Behandeling trapleuning

Voor de beschikbare trapleuningen worden er behandelingen aangeboden bij het maken van de bestelling. Zo wordt de gekozen trapleuning klassiek naar wens voorbereid. Er bestaan diverse behandelingen. Zo kan je kiezen uit:

  • 3x blank gelakt: Met deze optie wordt de leuning 3 maal gelakt. Dit zorgt voor een beschermlaag op de trapleuning. Het beschermlaag dient ervoor te zorgen dat het beschermd blijft tegen vocht waardoor de leuning een lange tijd in goede conditie blijft.

 

  • blank geolied: Ook deze optie biedt een beschermlaag aan je trapleuning. De olie zorgt voor een donkere tint en minder glans. Zo blijft deze optie ook een mogelijkheid voor de mensen die een donkere tint willen aanbrengen. Eenmaal blank geolied zorgt er wel voor dat je er niet meer blank overheen kan lakken.

 

  • Onbehandeld: Er kan ook gekozen worden om de trapleuning onbehandeld te laten. Echter wordt aangeraden voor een behandeling te zorgen. Als de trapleuning onbehandeld wordt gelaten zorgt dit ervoor dat er geen beschermlaag op zit. Je wordt dan ook zeker aangeraden thuis nog deze behandeling aan te brengen.

 

Leuninghouders

Bij het voorbereiden van de bestelling wordt er van de consument gevraagd welke leuninghouder meegeleverd mag worden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan leuninghouders aan waar uit gekozen kan worden.