Trapleuning wit

Opzoek naar een trapleuning wit? Wij hebben diverse modellen met een uitgebreid assortiment aan hout om de perfecte trapleuning voor jou te produceren. Een witte trapleuning zorgt voor een klassiek maar toch moderne uitstraling voor in je trappenhuis.

De trapleuning wit is beschikbaar in diverse modellen met ook een uitgebreid keuze aan witte tinten. De leuning wordt in onze fabriek compleet voor jou afgelakt. Zodra jou order bij ons binnenkomt, start onze vakman het productie proces van de leuning. Eerst wordt de leuning gefreesd. Zodra het productie proces klaar is begint het afwerken van de leuning. De leuning wordt in onze fabriek laag voor laag gelakt, zodat je hier zelf niets meer aan hoeft te doen. Mede hierdoor kunnen wij een A kwaliteit trapleuning garanderen.

Toont alle 7 resultaten

Show sidebar

Behandeling trapleuning

Wij lakken deze trapleuning compleet wit af in de fabriek voor jou. Wij hebben keuze uit 3 verschillenden tinten wit. Zo kun je zelf kiezen wat bij jou trappenhuis past. We bieden keuze uit Creme wit, zuiver wit en verkeerswit.

Zodra je de trapleuning in huis hebt, kun je deze direct monteren. De trapleuning heeft geen verdere afwerking nodig doordat deze volledig is afgelakt en behandeld.

Leuninghouders bij de witte trapleuning

Bij het bestellen van de witte leuning wil je deze natuurlijk direct kunnen monteren. Wij bieden een assortiment aan leuninghouders bij de trapleuningen. Heb je hier niet het gewenste model gevonden? Kijk dan bij ons complete assortiment leuninghouders