Trapleuning zwart

Met deze trapleuning zwart geef je je trap een chique maar strakke uitstraling. Momenteel worden er veel zwarte trapleuningen verkocht aangezien dit een goedkoper alternatief is voor een stalen trapleuning.

Al deze trapleuningen worden gemaakt van hardhout, om te voorkomen dat de leuning snel krast of beschadigd. De leuning wordt behandeld in de kleur Gitzwart (RAL 9005).

Met een mooi afgewerkte zwarte trapleuning verandert je trappenhuis in een geheel nieuwe omgeving. Alle trapleuningen zijn instelbaar tot 600cm. Deze worden verolgens op maat gemaakt en afgeleverd.

Moderne uitstraling

Het uitzoeken van de juiste trapleuning voor jouw trappenhuis is nooit een simpele taak. Met de unieke uitstraling van onze trapleuning zwart verandert je gang in een geheel nieuwe omgeving. De strakke uitstraling van de op maat gemaakte trapleuning past zeker in jouw huis.

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Zwarte trapleuning

Op zoek naar een zwarte trapleuning? Livebo produceert in eigen beheer al uw leuningen op maat, en voorziet deze eventueel van uw gewenste behandeling. Door onze jarenlange ervaring in het produceren houten trappen en losse leuningen kunnen wij u voorzien een hoge kwaliteit.

Alles op maat gemaakt

Wanneer je kiest voor een leuning van Livebo, ben je er van verzekerd dat jou leuning past bij jou trap. Doordat wij alle leuningen voor jou op maat produceren, heb je dus altijd de passende lengte. Daarnaast hebben wij een grote keuze qua maatvoeringen en soorten leuningen. De leuningen zijn in combinatie met leuninghouders verkrijgbaar.

Materiaal

Bij Livebo beschikken wij over verschillende houtsoorten. Ieder houtsoort heeft zijn eigen unieke uitstraling. Onze trapleuning zwart is vekrijgbaar in alle beschikbare houtsoorten. Hiermee verzekeren wij de ultieme trapleuning die zeker gaat passen bij jouw interieur!

Heb je nog vragen over onze producten? Neem contact met ons op!

Indien je een vraag hebt over jou nieuwe trapleuning, kunt je contact met ons opnemen! Wij zijn ter bereiken per mail (klantenservice@livebo.nl) of via telefoon (06 833 66 820). Wij bieden jou advies en beantwoorden al jou vragen!