Vierkantige trapleuning

Op zoek naar een vierkante trapleuning? Laat uw leuning produceren door de vakmensen van Livebo trapleuningexpert. Wij leveren al onze trapleuningen op maat bij u af. U kunt de lengte van de leuning ingeven in onze calculator, en daarbij uw prijs berekenen. Zodra je jouw favoriete trapleuning hebt gevonden, kun je hem samenstellen met de leuninghouders die je mooi vindt. Daarnaast is het nog mogelijk om de leuning door ons te laten behandelen in lak of olie.

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Behandeling trapleuning

Voor de beschikbare trapleuningen worden er behandelingen aangeboden bij het maken van de bestelling. Zo wordt de gekozen vierkantige leuning naar wens voorbereid. Er bestaan diverse behandelingen. Zo kan je kiezen uit:

  • 1x blank gelakt: Met deze optie wordt de leuning 1 maal gelakt. Dit zorgt voor een beschermlaag op de trapleuning. Deze beschermlaag biedt bescherming tegen vuil en handvetten. Voor een optimale bescherming wordt de optie 2x blank gelakt aangeraden.

 

  • 2x blank gelakt: Ook deze optie biedt een beschermlaag aan je trapleuning. De trapleuning wordt zo 2 maal gelakt. Dit zorgt voor een extra beschermlaag op je trapleuning. Deze optie wordt het meest aangeraden. Je trapleuning blijft zo in zijn beste staat.

 

  • Onbehandeld: Er kan ook gekozen worden om de trapleuning onbehandeld te laten. Echter wordt aangeraden voor een behandeling te zorgen. Als de trapleuning onbehandeld wordt gelaten zorgt dit ervoor dat er geen beschermlaag op zit. Je wordt dan ook zeker aangeraden thuis nog deze behandeling aan te brengen.

 

Leuninghouders

Bij het voorbereiden van de bestelling wordt er van de consument gevraagd welke leuninghouder meegeleverd mag worden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan leuninghouders aan waar uit gekozen kan worden.